Ugrás a tartalomhoz

Sütibeállítások

Típusonként válassza ki, mely sütiket engedélyezi. Választását bármikor módosíthatja a Sütibeállítások linken, amely minden oldal alján megtalálható. Adatvédelmi nyilatkozat

Szükséges

Mindig bekapcsolva

A bejelentkezéshez, a kosár megőrzéséhez és a választásai megjegyzéséhez szükségesek. Ezek mindig be vannak kapcsolva.

Milyen sütik?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: a munkamenet és a bejelentkezve maradás
  • weboke_basket: a kosár
  • wkBtwIncl: az árak megjelenítése ÁFÁ-val vagy anélkül
  • wok_cookies: a sütiválasztás, 12 hónap

Méri, melyik hirdetés vezet látogatáshoz vagy rendeléshez, hogy ne fizessünk hatástalan hirdetésekért.

Milyen sütik?
  • Google Ads a Google Tag Manageren keresztül (_gcl_au, _gcl_aw), legfeljebb 90 napig
  • OpenAI Ads, hirdetések a ChatGPT-ben
  • wok_aff: melyik partnerünk ajánlására érkezett (partnerprogram), 60 nap

4,6

Ország és nyelv

Minden országnak saját oldala van, az adott ország áraival és ÁFA-jával.

Megtekintés

Egy e-mail cím törlése

Nincs már szüksége egy e-mail címre, például mert egy munkatárs távozik? Ekkor törölheti az E-mail fiókok menüpontban.

Figyelem: A törlés végleges. Ezt követően a postafiókban lévő összes levél eltűnik, azokon az eszközökön is, amelyek IMAP protokollt használnak. Ha szeretné megőrizni a leveleket, először készítsen másolatot róluk, például úgy, hogy a leveleket a levelezőprogramjában egy helyi mappába húzza.

Így törölhet egy e-mail címet

  1. DirectAdminban navigáljon az E-mail fiókok menüpontba, és szükség esetén jobbra fent válassza ki a megfelelő domaint.
  2. Bal oldalon jelölje be a pipát a törölni kívánt címnél (1). Egyszerre több címet is kiválaszthat.
  3. Kattintson a Törlés gombra (2).
  4. A DirectAdmin megkérdezi, hogy biztosan szeretné e törölni. Kattintson a BEVESTIG gombra, vagy a Mégse gombra, ha meggondolta magát.
E-mail fiókok nézet egy bejelölt postafiókkal és a törlés megerősítését kérő ablakkal
(1) a postafiók kijelölése, (2) Törlés

Inkább csak átmenetileg kikapcsolná?

Még bizonytalan, vagy csak ideiglenesen szeretné letiltani egy címet? Jelölje be a postafiókot, és kattintson a Felfüggesztés gombra. Ezzel felfüggeszti a postafiókot: ezután nem lehet vele bejelentkezni vagy levelezni. A Felfüggesztés megszüntetése gombbal ismét aktiválhatja. A postafiókban lévő levelek megmaradnak.

A régi címre érkező levelek továbbítása

Szeretné, hogy a törölt címre érkező levelek ne vesszenek el, hanem egy kollégájához érkezzenek meg? Ekkor a törlés után hozzon létre egy ugyanazzal a névvel rendelkező továbbítást a kollégája címére (lásd E-mail átirányítások: levelek továbbítása másik címre). Vagy állítson be egy automatikus válaszadót a régi címen, amely jelzi, hogy a cím már nem használt, és megadja, hogy mostantól milyen címre lehet írni (lásd Automatikus válaszolók).

Gyakran ismételt kérdések

Visszaállíthatok egy törölt postafiókot?
Talán, egy biztonsági mentésből. A WebOké minden éjjel készít biztonsági mentést a csomagjáról. Hogy ebből hogyan állíthat vissza leveleket, azt a(z) Ez elérhető a Fiókom WebOké felületen is? WebOké Backups cikkben olvashatja.

Szeretném eltávolítani a weboldalamat, de megtartani az e-mailjeimet.
Ebben az esetben ne töröljön e-mail címeket, és magát a domaint se, hanem csak a weboldala fájljait (lásd A Fájlkezelő megnyitása: a csomagban található könyvtárak).

Az alapértelmezett fiókot nem tudom törölni.
Ez így van, mert az a csomagjához tartozik (lásd A csomag alapértelmezett e-mail fiókja).

Egy pillanat…

Domainek beállítása

Állítsa be domainenként a névszervereket, a tárhelyhez való kapcsolást és azt, hogy ki legyen a tulajdonos.

Domainek betöltése…