Ugrás a tartalomhoz

Sütibeállítások

Típusonként válassza ki, mely sütiket engedélyezi. Választását bármikor módosíthatja a Sütibeállítások linken, amely minden oldal alján megtalálható. Adatvédelmi nyilatkozat

Szükséges

Mindig bekapcsolva

A bejelentkezéshez, a kosár megőrzéséhez és a választásai megjegyzéséhez szükségesek. Ezek mindig be vannak kapcsolva.

Milyen sütik?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: a munkamenet és a bejelentkezve maradás
  • weboke_basket: a kosár
  • wkBtwIncl: az árak megjelenítése ÁFÁ-val vagy anélkül
  • wok_cookies: a sütiválasztás, 12 hónap

Méri, melyik hirdetés vezet látogatáshoz vagy rendeléshez, hogy ne fizessünk hatástalan hirdetésekért.

Milyen sütik?
  • Google Ads a Google Tag Manageren keresztül (_gcl_au, _gcl_aw), legfeljebb 90 napig
  • OpenAI Ads, hirdetések a ChatGPT-ben
  • wok_aff: melyik partnerünk ajánlására érkezett (partnerprogram), 60 nap

4,6

Ország és nyelv

Minden országnak saját oldala van, az adott ország áraival és ÁFA-jával.

Megtekintés

Csapatok létrehozása és mappa megosztása az egész csapattal

Gyakran oszt meg tartalmat ugyanazzal a csoporttal, például az osztályával, az egyesülete vezetőségével vagy a családjával? Ebben az esetben hozzon létre egy csapatot. Ezután egyszerre oszthat meg egy mappát az egész csapattal, és aki később csatlakozik a csapathoz, az automatikusan hozzáférést kap.

Csapat létrehozása

  1. Nyissa meg a Csapatok alkalmazást a bal felső sarokban található kilenc pontból álló menün keresztül.
  2. Kattintson az Új csapat gombra.
  3. A Csapat neve mezőbe írjon be egy nevet, például "Vezetőség", majd kattintson a Következő gombra. A Haladó alatt további beállítások találhatók a csapathoz.
  4. Adjon hozzá tagokat: írja be a nevüket, és válassza ki őket a listából.
A Csapatok alkalmazás az Új csapat gombbal
A Csapatok alkalmazás
Az Új csapat létrehozása ablak a Csapat neve mezővel
Új csapat létrehozása

Mappa megosztása a csapattal

  1. Nyissa meg a mappánál a Megosztás fület.
  2. A Belső megosztások alatt írja be a csapat nevét, és válassza ki a csapatot a listából.
  3. Válassza ki a jogosultságokat, és mentse el a megosztást, ugyanúgy, mint egy személy esetében (lásd Megosztás saját Nextcloud-fiókon belüli felhasználóval).

A csapat minden tagja mostantól látja a mappát a saját Fájlok nézetében. Ha később új tagot ad hozzá a csapathoz, az illető is hozzáférést kap. Ha eltávolít valakit a csapatból, az adott személy elveszíti a hozzáférést.

Figyelem: a megosztott mappa annak a tulajdona marad, aki létrehozta. Ha az illető távozik, és a fiókját törlik, a mappa a csapat többi tagja számára is eltűnik. Olyan mappát szeretne, amely magának a csapatnak a tulajdona? Ebben az esetben olvassa el a Csapatmappák: egy közös mappa, amely a csapaté cikket.

Tipp: egy csapatot nemcsak a Fájlok alkalmazásnál használhat. Megoszthat egy naptárt, egy Kártyák táblát vagy egy Beszélgetés alkalmazásbeli beszélgetést is egy csapattal.

Egy pillanat…

Domainek beállítása

Állítsa be domainenként a névszervereket, a tárhelyhez való kapcsolást és azt, hogy ki legyen a tulajdonos.

Domainek betöltése…